Eenvoudig BTW zonnepanelen terug ontvangen

Het Europese Hof bepaalde onlangs dat particulieren alle BTW op zonnepanelen terugkrijgen van de Belastingdienst. Bij ontvangst van uw aanmelding, controleren wij kosteloos of u een teruggaaf krijgt. Ook beoordelen wij of wij kunnen regelen dat u geen BTW hoeft te betalen over de energie die u opwekt.

100% voordeel zonder zorgen

Om de zonnepanelen BTW terug te krijgen, dient u als BTW ondernemer geregistreerd te worden bij de Belastingdienst. Ook moet u aan bepaalde eisen voldoen, zoals het indienen van BTW- aangiften en het voeren van een administratie. Tot slot moet u zonnepanelen BTW betalen over alle stroom die u opwekt. U kunt zelf uw teruggaaf regelen en aan de eisen van de Belastingdienst voldoen. Het is makkelijker en goedkoper om het door Atama te laten regelen. Atama neemt graag de hele procedure over en regelt dat u aan alle eisen van de Belastingdienst voldoet. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u geen BTW betaalt over de stroom die opgewekt wordt.

BTW zonnepanelen teruggave: Wat doen wij voor u?

Onze gespecialiseerde belastingadviseurs vragen namens u alle BTW op de aankoop en installatie van uw zonnepanelen terug. Tot slot doen wij, in overleg met de Belastingdienst, een beroep op goedkeuringen zodat u geen BTW hoeft te betalen over de opgewekte energie. De Belastingdienst stort intussen, binnen 1-3 maanden na het verzoek, de volledige BTW terug op uw bankrekening. Tenslotte melden wij u bij de Belastingdienst weer af als BTW ondernemer zodat u verder niet meer wordt ‘lastig gevallen’ door de Belastingdienst.

Wij verzorgen de zonnepanelen BTW teruggave gratis!

Meer weten over uw mogelijkheden?

Wij schuiven graag bij u aan!
Neem direct contact op!