Zonnepanelen zakelijk – Atama adviseert u van A tot Z

Atama Solar Energy biedt u expertise en ervaring op het gebied van schone zonne-energie. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van grote systemen op bedrijfsdaken.

Overweegt u een eigen zonnecelinstallatie? Laat ons u begeleiden in elke fase van het project: van de zorgvuldige planning van de installatie tot controle en onderhoud. Vertrouw ons met een gerust hart uw project toe en laat u overtuigen door onze uitgebreide service.

Transparantie en betrouwbaarheid

Als klant van Atama Solar Energy zorgen wij ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hebben transparantie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Zo doen wij er alles aan om u via onze offertes en informatie op onze website zo goed mogelijk voor te lichten en open en eerlijk over onze prijzen, merken en systeemsamenstellingen te zijn. Ook streven wij ernaar u van zo goed mogelijk advies te voorzien over welk systeem het beste bij u past.

Wij zijn lid van Holland Solar en zijn wij VCA en NEN gecertificeerd waardoor u verzekerd bent dat al het werk veilig en volgens de regels wordt uitgevoerd.

Advies op maat

Elk dak is verschillend en vraagt om maatwerk. Onze experts geven u graag geheel vrijblijvend een passend advies. Zij kunnen u telefonisch van advies voorzien maar uiteraard ook bij u langs komen om de situatie ter plekke op te nemen. Bij u in het bedrijf zal de expert onmiddellijk bepalen wat voor u de voordeligste oplossing is met een zo hoog mogelijk rendement.

Individuele planning en projectontwikkeling. Uw installatie moet gedurende vele jaren een hoog rendement opleveren. Daarom houden wij niet alleen rekening met uw persoonlijke wensen, maar ook met de bouwtechnische, weerkundige en fysische omstandigheden. Voorafgaand aan de planning en installatie staat dan ook een grondige locatieanalyse op het programma. Pas als alle details in kaart zijn gebracht, ontwerpen onze technici uw installatie. Daarvoor kiezen zij de meest geschikte, optimaal op elkaar afgestemde componenten.

zonnepalen door atama zakelijk

U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit zonnepanelen, omvormers en montagesystemen die een gegarandeerde levensduur van 25 jaar hebben. We werken op dit gebied met verschillende partners samen, al naar gelang de vereisten.

Vakkundige installatie

Het team van Atama Solar Energy zorgt voor de nauwkeurige planning, het bouwtoezicht en de oplevering van de installatie. Daarbij profiteert u van de ervaring van onze leveranciers, waarmee wij in vele projecten hoogwaardige installaties verzorgd hebben. Tevens kunt u erop vertrouwen dat onze deskundige medewerkers persoonlijk toezicht houden op een vlekkeloze installatie van uw systeem.

BTW zonnepanelen

Als u zonnepanelen hebt en stroom levert aan uw energieleverancier, bent u ondernemer voor de btw. Wilt u de btw die aan u in rekening is gebracht voor de aanschaf en installatie van de zonnepanelen terugkrijgen? Dan moet u zich bij de Belastingdienst aanmelden als ondernemer. Dit kunt u doen via deze link, op de website van de Belastingdienst.

Professionele projectcoördinatie

Tijdens het hele project stemt Atama Solar Energy alle afspraken op elkaar af: met u, met onze leveranciers en met het plaatselijke energiebedrijf. Vanaf de levering van het systeem, via het opbouwen van de installatie tot en met het verzorgen van de aansluiting voor teruglevering aan het openbare stroomnet. Zo zorgen wij voor een tijdige, snelle en probleemloze projectafwikkeling.

Betrouwbare aftersales

Natuurlijk houdt onze betrokkenheid niet op wanneer u uw installatie begint te gebruiken. Speciaal voor onze klanten hebben wij uitgekiende aftersales-oplossingen ontwikkeld. Zo hebben wij een uitgebreid servicepakket, voor technisch onderhoud en monitoring van uw PV-systeem. Bovendien staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies over uw installatie en het beheer en het gebruik ervan. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Overtuig uzelf! neem vrijblijvend contact met ons op via 088-2973400 of via ons contactformulier.

Een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Dat kan!

Neem direct contact op!