Duurzaamheidslening bij Atama Solar Energy

Wilt u ook graag bijdragen aan een duurzame samenleving, maar heeft u hier niet in één keer een groot bedrag voor klaar staan? Dan bieden wij u de oplossing aan. U kunt namelijk vanaf nu ook een duurzaamheidslening afsluiten voor de aanschaf van zonnepanelen of een laadpaal.

Wanneer u een duurzaamheidslening afsluit voor zonnepanelen of een laadpaal, betaalt u hier maandelijks een X-bedrag voor. Deze kosten worden gedekt door de opbrengsten van de besparing op uw energierekening. Het bedrag dat betaald moet worden voor de zonnepanelen is namelijk lager dan de kosten van de energie die u op dit moment verbruikt.

Belangrijk is dat u eerst een offerte opvraagt en hierna een aanvraag doet voor de lening. De reden hiervoor is dat alleen het bedrag voor de ontvangen offerte gefinancierd kan worden. U mag dus alleen het bedrag lenen wat voor de verduurzaming is. De looptijd bedraagt maximaal 120 maanden (10 jaar) en minimaal 24 maanden (2jaar). U bent vrij om te bepalen welke looptijd u aangaat en u kunt tussentijds boete vrij aflossen. Het minimale te lenen bedrag bedraagt €2.500,- met een vast rente bedrag van 3,9%.

Hoeveel kan ik lenen?

Ondanks dat u het bedrag leent, worden de zonnepanelen wel gelijk uw eigendom. Het voordeel hiervan is dat ook bij het lenen de BTW voor u teruggevraagd kan worden. Dit bedrag kunt u dus gelijk boete vrij weer aflossen of hoeft u niet te lenen als u het zelf voorschiet.

Onder aan de streep is de financiering met eigen middelen altijd het goedkoopst. Dit heeft te maken met het vaste rentepercentage van 3.9% dat gevraagd wordt over het geleende bedrag.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Vraag vrijblijvend een offerte op of bereken hieronder wat de kosten zullen zijn van de lening.

Lening berekenen

Alles tot in de puntjes geregeld

1. Deskundig advies

Tijdens een vrijblijvend advies gesprek zullen de adviseurs kijken naar uw mogelijkheden. Dit kan zowel telefonisc