Duurzaamheidslening bij Atama Solar Energy

Wilt u ook graag bijdragen aan een duurzame samenleving, maar heeft u hier niet in één keer een groot bedrag voor klaar staan? Dan bieden wij u de oplossing aan. U kunt namelijk vanaf nu ook een duurzaamheidslening afsluiten voor de aanschaf van zonnepanelen of een laadpaal.

Wanneer u een duurzaamheidslening afsluit voor zonnepanelen of een laadpaal, betaalt u hier maandelijks een X-bedrag voor. Deze kosten worden gedekt door de opbrengsten van de besparing op uw energierekening. Het bedrag dat betaald moet worden voor de zonnepanelen is namelijk lager dan de kosten van de energie die u op dit moment verbruikt.

Belangrijk is dat u eerst een offerte opvraagt en hierna een aanvraag doet voor de lening. De reden hiervoor is dat alleen het bedrag voor de ontvangen offerte gefinancierd kan worden. U mag dus alleen het bedrag lenen wat voor de verduurzaming is. De looptijd bedraagt maximaal 120 maanden (10 jaar) en minimaal 24 maanden (2jaar). U bent vrij om te bepalen welke looptijd u aangaat en u kunt tussentijds boete vrij aflossen. Het minimale te lenen bedrag bedraagt €2.500,- met een vast rente bedrag van 3,9%.

Hoeveel kan ik lenen?

Ondanks dat u het bedrag leent, worden de zonnepanelen wel gelijk uw eigendom. Het voordeel hiervan is dat ook bij het lenen de BTW voor u teruggevraagd kan worden. Dit bedrag kunt u dus gelijk boete vrij weer aflossen of hoeft u niet te lenen als u het zelf voorschiet.

Onder aan de streep is de financiering met eigen middelen altijd het goedkoopst. Dit heeft te maken met het vaste rentepercentage van 3.9% dat gevraagd wordt over het geleende bedrag.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Vraag vrijblijvend een offerte op of bereken hieronder wat de kosten zullen zijn van de lening.

Lening berekenen

Alles tot in de puntjes geregeld

1. Deskundig advies

Tijdens een vrijblijvend advies gesprek zullen de adviseurs kijken naar uw mogelijkheden. Dit kan zowel telefonisch als bij ons op locatie.

2. Bereken uw lening

Na het ontvangen van de offerte kunt u de lening aanvragen. U bepaald zelf hoelang u over het terugbetalen doet met een maximale looptijd van 10 jaar. De leningsverstrekker zal nog de nodige informatie bij u opvragen voor het voldoen van de lening.

3. Vakkundige installatie

Op de dag van installatie worden eerst alle veiligheidsmaatregelen doorgenomen met u. Na installatie lopen de gecertificeerde monteurs de installatie met u na.

4. Opwekken en direct besparen

De installatie is binnen één dag gerealiseerd zodat u gelijk kunt gaan opwekken en besparen.

Duurzaamheidslening?
Lening berekenen

Atama Solar Energy BV IconAtama Solar Energy BV

Nijverheidsweg 35, Elst

4,7 212 reviews

 • Avatar Joost Sperber ★★★★★ 2 weken geleden
  Geweldig zoals Atama de klus heeft geklaard. Eerst aan huis kijken wat de opties zijn (en niet via internet foto), daarna keurig volgens de richtlijnen … More gewerkt en kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen gelegd.
 • Avatar Truste Truste ★★★★★ 2 weken geleden
  Helder advies, scherpe offerte, vlot ingepland, zeer goede en veilige uitvoering. Installatie werkt nu 5 maanden en levert meer op dan verwacht.
  Aanrader!
  … More
 • Avatar Crypto Grab ☆☆☆☆ 2 maanden geleden
  ONOOGLIJKE ZONNEPANELEN!!!! waarom verkopen jullie in 2021 nog steeds zonnepanelen met zilverkleurige aluminium frames? AUB dit is echt geen aanzicht. … More Lever ze gewoon zwart!!!!!!
  Daarnaast houden jullie monteurs zich niet aan de VCA voorschriften waarvan ik melding maak bij de arbo inspectie. Zonder valbescherming op dakpannen lopen is totaal van de zotte! Dat je personeel zulke capriolen uithaalt moet je als werkgever met de zwaarste consequenties bestraffen.