Uw zonnepanelen systeem door Atama

Voor ieder type dak is een geschikt zonnepanelen systeem beschikbaar. Onze zon PV-systemen worden op maat gemaakt zodat deze optimaal aansluiten bij uw wensen. De meest voorkomende type daken zijn pannendak, platdak en golfplatendak. Voor deze toepassingen zijn diverse draagconstructies ontwikkeld die veelvuldig getest zijn.

Systemen voor een pannendak

Voor de montage op een pannendak tot 10 meter hoog wordt een railsysteem toegepast dat gebruik maakt van dakhaken die tussen de dakpannen bevestigd worden. Aan deze haken wordt de rail bevestigd waarop de zonnepanelen geklemd worden. Hiermee wordt de waterdichtheid van het dak gegarandeerd.

Systemen voor een platdak

Voor de montage op een platdak tot 10 meter hoog wordt een eenvoudig te plaatsen aluminium frame toegepast. Het montagesysteem is ontwikkeld voor eenvoudige en snelle montage van zonnepanelen op platte of licht hellende daken. Het montage systeem kan op het dak worden bevestigd door middel van schroeven of gemakkelijk te plaatsen ballast. Bij het gebruik van ballast wordt gebruik gemaakt van aluminium profielen die in een uitsparing in de beugel worden geklikt. Het montagesysteem wordt standaard in drie hoeken geleverd, 15°, 20° en 30°.

Zonnepanelen systeem

Door het unieke aerodynamische ontwerp is het montagesysteem bestand tegen windsnelheden tot 13BF met een minimaal aan ballast gewicht. De beugels zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en RVS. Het goed doordachte systeem kan worden gebruikt voor de montage van bijna alle types zonnepanelen.

Golfplaten systeem

Bij montage op een golfplatendak worden schroeven met lange draadeinden rechtstreeks in de gording gedraaid. Een rubberen ring zorgt voor een waterdichte afdichting tussen het draadeind en de golfplaat. Aan deze haken wordt de rail bevestigd waarop de zonnepanelen geklemd kunnen worden.

Carparking met geintegreerd zonne-energiedak

Grote winkelcentra, bedrijfsparkeerplaatsen of tankstations verwelkomen dagelijks vele auto’s van personeelsleden of klanten. De Atama Solar Energy carparking beschermt niet alleen de auto’s tegen invloeden van buitenaf, maar is bovendien ook drager van een enorm potentieel aan schone elektriciteit. Maak kennis met een gigantische bron van zonnestroom die uw energiefactuur verlicht.

Atama Solar Energy integreert dak en zonnepanelen tot een waterdicht geheel. Sterker nog: we bouwen uw volledige zonnepanelen systeem van A tot Z, waarbij zonnepanelen één worden met uw dak. Het resultaat? Een prachtige en esthetische energieoplossing waarbij u geniet van alle voordelen van groene stroom.

Eens sparren over uw mogelijkheden?

Neem direct contact op!