De informatieavond van aanstaande donderdag,

12 maart 2020 gaat niet door

Atama Solar Energy heeft de onderwerpen Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu hoog in het vaandel staan. De wereldwijde uitbraak van het COVID-19 (Corona)virus, met besmettingen in Nederland, houdt ons ook bezig en heeft ons aan het denken gezet over de komende informatieavond. Het doel van deze informatieavonden is, om geïnteresseerden te informeren over de mogelijkheden van zonnepanelen en het beantwoorden van vragen.

Er hebben zich 80 geïnteresseerden aangemeld voor de informatieavond van aanstaande donderdag en onze ervaring is dat er ook nog mensen binnenwandelen tijdens de informatieavonden, die zich niet vooraf hebben aangemeld.

Dit betekent dat er aanstaande donderdag zo’n 100 geïnteresseerden vanuit het gehele land kunnen komen en dit lijkt ons op dit moment niet verstandig.

Voor uw en onze gezondheid heeft Atama vanmorgen besloten om de informatieavond van aanstaande donderdag niet door te laten gaan.