Informatieavond Zonnepanelen bij Atama Solar Energy

Welke zonnepanelen zijn er? Wat is de terugverdientijd van een zonnepaneleninstallatie? En hoeveel bedraagt de investering in zonnepanelen?
Zomaar wat vragen die je zou kunnen hebben als je nadenkt over het aanschaffen van zonnepanelen. Het is belangrijk om je goed te laten informeren over de mogelijkheden.

Hoe ziet de informatieavond eruit?

Tijdens deze informatieavond geven wij uitgebreide informatie over de mogelijkheden van zonne-energie. We leggen uit hoe zonnepanelen werken, wat de opbrengst is en vertellen meer over de terugverdientijd, mogelijke subsidies en de investering die het vergt.

Informatieavond donderdag 21 februari 2019

Wil je weten of zonnepanelen voor jou ook interessant zijn? Bezoek dan ook onze informatieavond. De zonnepanelen informatieavond vindt plaats op donderdag 21 februari  2019, je bent van harte welkom tussen 17.00 en 20.00 uur aan de Nijverheidsweg 35, 6662 NG te Elst(onze showroom). De avond heeft een puur informatief karakter en is geheel zonder verplichtingen.