Een prachtig resultaat van een door Atama geïnstalleerd zonnepanelen indak systeem. 

Bij een indaksysteem liggen de zonnepanelen verzonken tussen de dakpannen en vormen daarmee een fraai, strak afgewerkt geheel. Het systeem is volledig waterdicht en wordt aan de achterzijde gekoeld door middel van luchtcirculatie.

Het indak systeem is uitstekend geschikt voor alle typen woningbouw en kan toegepast worden bij zowel nieuwbouw als dakrenovaties.

Hoe lang duurt de indak zonnepanelen installatie?

Goed nieuws, de installatie van een indak zonnepanelen systeem duurt normaal gesproken één enkele dag. Dat komt doordat er geen grote ingreep aan het dak nodig is. Het dakbeschot en de panlatten blijven zitten, alleen de dakpannen worden verwijderd. Zonnepanelen plaatsen – snel en zonder gedoe.

Wilt u meer informatie ontvangen over het indak systeem? Neem dan contact met ons op: 088-2973400.