Atama voorziet agrariers LTO van eigen energie

De zomer van Atama stond in het teken van boerendaken. Dankzij de collectieve inkoopactie, vraagbundeling zonnepanelen, die LTO Noord in maart 2012 lanceerde ging in juli het installatietraject bij de boerenbedrijven van start. Ruim 50 agrariërs namen het voortouw. Zij verduurzaamden hun bedrijfsvoering met 1,2 MWp aan zonnepanelen op hun daken en stelden daarmee hun elektriciteitsprijs voor de komende 30 jaar zeker. Begin oktober werden de laatste installaties van Atama succesvol voor LTO Noord afgerond.

Ook de landelijke media, waaronder de NOS besteedde aandacht aan de door Atama uitgevoerde vraagbundeling zonnepanelen voor LTO. Het is een mooi voorbeeld van hoe je als boer de crisis het hoofd kunt bieden. Met een zonnepaneleninstallatie neem je niet alleen energie, maar ook je kostprijs in eigen hand. En wie kan er tegenwoordig zeggen dat de energiekosten voor de bedrijfsvoering voor de komende 30 jaar vast liggen? Juist, een slimme boer met zonnepanelen!

Dankzij dit grote succes is bij LTO de 2de vraagbundeling zonnepanelen al in augustus van start gegaan. Vraag hier uw scherpe offerte aan.