Project ‘Zon Deventer’

Stichting Zon Deventer heeft tot doel particulieren te ontzorgen en te ondersteunen bij het overstappen op duurzame energie. In 2011 diende zij hiertoe een subsidieaanvraag in bij de provincie Overijssel. En met succes! Atama Solar Energy is trots dat zij de levering en plaatsing van de zonnepanelensystemen voor de stichting mag verzorgen.

Informatie en inventarisatie

Tijdens een informatieavond in februari dit jaar zijn de leden van Stichting Zon Deventer geïnformeerd over het project, de materialen en de aanpak van het project. De avond is goed bezocht. Naast mensen die al een subsidie toegekend hebben gekregen, waren er ook een tiental geïnteresseerden aanwezig die mogelijk mee willen in een volgend subsidieverzoek.

Alle deelnemers aan ‘Zon Deventer’ zijn vervolgens per mail benaderd voor aanvullende informatie zodat zij voorzien konden worden van een passend aanbod vanuit Atama Solar Energy. Op dit moment bezoeken de adviseurs van Atama Solar Energy alle deelnemers om de specificaties te controleren en eventuele bijzonderheden bij installatie op te tekenen.

Doelstelling is het gehele traject eind mei 2012 op te leveren. Voordat de zomer begint, is een deel van Deventer klaar voor de zon!
Meer informatie over Stichting Zon Deventer vindt u op www.zondeventer.nl.

Heeft u ook interesse in zonnepanelen? Neem dan eens contact op met een van onze adviseurs, zij staan u graag te woord en voorzien u van een vrijblijvend advies.

Een bezoek aan de showroom van Atama Solar Energy is ook altijd mogelijk, ons adres is: Nijverheidsweg 35, 6662 NG te Elst.