Zonnepanelen totaalconcept

Atama Solar Energy biedt een zonnepanelen totaalconcept waarbij wij u uitgebreid adviseren over de aanschaf van zonnepanelen. Uw Atama zonne-energie adviseur berekent vrijblijvend samen met u de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

Wij begeleiden u bij :

  • Kopen en kiezen van uw zonnepanelen installatie
  • Financiering
  • Verzekering
  • Subsidieaanvragen
  • Rendement berekening
  • Installatie van zonnepanelen
  • Service

Zonnepanelen: samen kiezen

De afgelopen jaren hebben wij geregeld meegemaakt dat de buren van een van onze opdrachtgevers ook graag zonnepanelen wilden. Wat is er nu idealer? U kunt samen kiezen voor het systeem. Atama Solar Energy zorgt voor de rest. Wij adviseren u en uw buren graag over de mogelijkheden rondom deze aspecten.

Laat uw familie, vrienden en bekenden in Arnhem kennismaken met Atama zodat ook zij hun energie uit de zon kunnen halen. Wij helpen u en uw buurt graag aan een mooi en degelijk zonnepanelensysteem.

Zonnepanelen kopen

Als u zonnepanelen gaat kopen zijn er een aantal factoren waar u op moet letten, zonnepanelen kopen doe je namelijk niet zomaar.

Waar moet u op letten bij de aankoop van zonnepanelen?

Kleur en soort zonnepanelen

De meest gebruikte zonnepanelen zijn blauwe en zwarte panelen. Blauwe panelen zijn gemaakt van Polykristallijn Silicium, deze zijn iets goedkoper als zwarte panelen. Zwarte panelen zijn gemaakt van Monokristallijn Silicium. Daarnaast moet er ook een juiste omvormer voor de zonnepanelen komen.

Kosten en opbrengsten

Hoeveel wilt u met de zonnepanelen opbrengen en wat wilt u daarvoor wilt uitgeven. Als u een gebruik van 2000 kWh hebt, dan is het niet slim om bijvoorbeeld 20 zonnepanelen aan te schaffen, dan gaat u meer opwekken dan eigenlijk nodig is.  Veel mensen wekken een deel van hun energieverbruik op met zonnepanelen, dit is ook mogelijk. Bij Atama krijgt u een uitgebreid adviesgesprek waar u alles kunt bespreken en te horen krijgt wat de beste keuze is in uw situatie.

Locatie

Heeft u veel bomen of andere obstakels naast uw huis? Dan is het handig om even te kijken of dat voor schaduw op uw dak kan zorgen? Zonnepanelen die in de schaduw liggen kunnen zorgen voor een groot rendementsverlies. Ook moet u kijken of het dakoppervlak groot genoeg is voor het aantal zonnepanelen dat u wilt. De hellingshoek en de richting heeft ook invloed op de opbrengst. Een ideale situatie is een dak richting het zuiden met een hellingshoek van 35 graden.

Eens sparren over uw mogelijkheden?

Neem direct contact op!