Zonnepanelen voor gemeenten & provincies

Streeft u als gemeente of provincie naar een duurzame omgeving? Zonnepanelen voor gemeenten en provincies passen goed bij dit streven en kunnen daarnaast zorgen voor kostenbesparingen.

In de afgelopen jaren hebben wij voor meerdere gemeenten zonnepanelen projecten met succes afgerond. Deze projecten lopen uiteen, van zonnepanelen voor gemeenten op een zwembad, sporthal, bezoekerscentra, gemeentehuizen, nieuwbouw projecten en andere realisaties binnen gemeenten.

Zonnepanelen subsidies

Kijk op de energiesubsidiewijzer of er subsidie regelingen bij u in de regio zijn.

Atama, uw partner in zonnepanelen voor gemeenten en provincies

Ontzorgen is een woord dat voor Atama centraal staat als het gaat om samenwerking met woningcorporaties; wij nemen hen dingen uit handen. Wij beseffen ons dat advies en voorlichting hierbij van onschatbare waarde zijn.

Atama Solar Energy is een betrouwbare en gedegen partner in zon-PV. Als één van de eerste zonnepanelen installateurs in Nederland hebben we een schat aan ervaring in het realiseren van zonnestroomprojecten bij diverse overheidsinstellingen:

  • Uw zonne-energie project wordt vakkundig en op maat ontworpen, waarbij hoog rendement van de installatie hand in hand gaat met de esthetiek van de woning
  • Een deskundig en professioneel team, dat is getraind voor uw opdracht begeleidt u.
  • De projectbegeleiding is praktijkgericht met  periodiek overleg en snelle terugkoppeling
  • We bieden u een transparante prijsstelling en heldere afspraken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak
  • Uitstekende referenties in het professioneel begeleiden van zon-pv projecten voor corporaties

Aanvraag adviesgesprek zonnepanelen voor gemeenten en provincies

Wilt u weten of uw gemeentelijk vastgoed geschikt is voor zonnepanelen voor gemeenten? Neemt u dan contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek.