Woont u in Wageningen en wilt u ook zonnepanelen op het dak van uw huis, schuur of garage, meld u dan nu aan bij Atama voor zonnepanelen in Wageningen en ontvang het scherpste aanbod voor de beste kwaliteit in zonnepanelen installaties van Nederland.

Wageningen klimaatneutraal in 2030
Wageningen wil in 2030 klimaatneutraal zijn. Dat betekent dat we als stad niet meer energie gebruiken dan we duurzaam opwekken. Dat lukt alleen als alle inwoners, bedrijven, scholen en instellingen meewerken. Steeds meer Wageningers kiezen voor zonne-energie en je ziet dan ook overal zonnepanelen op Wageningse daken verschijnen. Het heeft Wageningen zelfs de titel Solar City 2013 opgeleverd. Met deze zonatlas wil Gemeente Wageningen nog meer particulieren, instellingen en bedrijven stimuleren om over te gaan op zonne-energie van eigen dak.

Op de Zonatlas van Wageningen kunt u zien of uw woning ook geschikt is voor zonnepanelen.

Stichting Zonne-energie Wageningen

Stichting Zonne-energie Wageningen werkt samen met bedrijven, instellingen, burgers en overheden om grootschalige realisatie van zonne-energie mogelijk te maken. Stichting Zonne-energie Wageningen wilt zonne-energie voor iedereen toegankelijk maken. Ze richten zich op bedrijven, instellingen en op particulieren. Stichting Zonne-energie Wageningen helpt mee met de ambitie van de gemeente om klimaatneutraal te zijn in 2030.

Atama Solar Energy heeft in Wageningen al meer dan 500 woningen voorzien van zonnepanelen. Ook zijn er grote projecten zoals zonnepanelen Albers Alligator, zonnepanelen Idealis en zonnepanelen Zinzia zorggroep Rumah Kita door Atama Solar Energy uitgevoerd.

Voor meer informatie over deze projecten kunt u hieronder naar de referentie pagina gaan.

Bekijk referenties bij u in de buurt: Zonnepanelen referenties Wageningen

Zonnepanelen Wageningen voor u en uw buurt

Atama Solar Energy is één van de grootste aanbieders van zonnepanelen systemen voor particulieren in Nederland. Met zonnepanelen van Atama Solar Energy beschikt u in een handomdraai over uw eigen kleine energiecentrale, en bespaart u op uw energierekening. Uw investering in zonnepanelen levert u meer op dan de paar procent rente op uw spaarrekening.

Een basisinstallatie zonnepanelen op uw dak levert per jaar gemiddeld 1500 kWh elektriciteit op. Dat is 40% van het gemiddelde verbruik in een Nederlands huishouden. Als particulier en ook als ondernemer bent u bij Atama Solar Energy aan het juiste adres. Alle systemen zijn maatwerk naar uw specifieke wensen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Atama?

  • Atama biedt aantoonbaar de beste prijs/kwaliteit verhouding;
  • Wij hebben veel referenties bij u in de buurt;
  • U weet waar u aan toe bent. afspraak = afspraak;
  • Atama heeft de zonnepanelen op voorraad, waardoor de panelen snel op uw dak liggen;
  • Klanten zijn zeer tevreden en waarderen Atama met een 8,8

U kunt snel en eenvoudig een prijs opvragen voor het installeren van zonnepanelen in Wageningen. U geeft de afmetingen van uw dak op, de dakrichting en uw jaarlijkse energieverbruik. Met de zonnepaneel calculator kunt u eenvoudig het aantal panelen laten berekenen dat op uw dak past, het rendement van uw zonnepanelen en de terugverdientijd van uw zonnepanelen. Kijk snel op onze zonnepanelen calculator en vraag een offerte aan voor het plaatsen van zonnepanelen in Wageningen.

Zonnepanelen Wageningen met Zonnekeur Installateur

In een groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. In 2013 is het keurmerk Zonnekeur Installateur in het leven geroepen om kennis en kunnen op het gebied van zonnestroom te kunnen waarborgen en aantonen. Atama Solar Energy mag zich sinds november 2013 bezitter van dit enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonne-energie noemen. Dit betekent dat Atama betrouwbaar is, duurzame kwaliteit levert en voldoende ervaring heeft om goed te kunnen adviseren. Wanneer u zonnepanelen bij Atama aanschaft, kunt u er dus vanuit gaan dat de diensten en producten die Atama aanbiedt voldoen aan de vereiste kwaliteit.  Met regelmaat wordt er getoetst of Atama nog steeds voldoet aan de beoordelingsrichtlijnen. Zo blijft kwaliteit en kunde gewaarborgd en kunt u op Atama blijven vertrouwen.

Kiest u voor Atama, dan kiest u dus voor zekerheid. Vraag nu uw offerte aan voor het installeren van zonnepanelen in Wageningen. Atama Solar Energy: de zonnepanelen installateur voor de regio Wageningen