Woont u in Uden en wilt u ook zonnepanelen op het dak van uw huis, schuur of garage, meld u dan nu aan bij Atama voor zonnepanelen in Uden en ontvang het scherpste aanbod voor de beste kwaliteit in zonnepanelen installaties van Nederland.

De op 10 oktober 2013 opgerichte energiecoöperatie EnergieUden komt met een geweldige deal: meedoen met de aanschaf van zonnepanelen. Energie Uden selecteerde Atama Solar Energy BV als aanbieder voor zonnepanelen in Uden.

De gemeente Uden wilt in 2035 energie neutraal zijn. Ze willen alle energie dat in Uden word gebruikt opwekken met duurzame energie.

Zonnepanelen Uden voor u en uw buurt

EnergieUden selecteerde Atama Solar Energy BV als aanbieder voor zonnepanelen in Uden in een onafhankelijk proces. Een proces waarbij meer dan 100 leveranciers zijn gescreend, door onder andere te kijken naar keurmerk, kwaliteit en garantie.

Een basisinstallatie van 6 zonnepanelen op uw dak levert per jaar gemiddeld 1500 kWh elektriciteit op. Dat is 40% van het gemiddelde verbruik in een Nederlands huishouden. Als inwoner van de Gemeente Uden bent u bij Atama Solar Energy aan het juiste adres. Alle systemen zijn maatwerk naar uw specifieke wensen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Atama?

  • Atama biedt aantoonbaar de beste prijs/kwaliteit verhouding;
  • Wij hebben veel referenties in de buurt van Uden;
  • U weet waar u aan toe bent: afspraak = afspraak;
  • Atama heeft de zonnepanelen op voorraad, waardoor de panelen snel op uw dak liggen;
  • Klanten zijn zeer tevreden en waarderen Atama met een 8,8

U kunt snel en eenvoudig een prijs opvragen voor het installeren van zonnepanelen in Uden. U geeft de afmetingen van uw dak op, de dakrichting en uw jaarlijkse energieverbruik. Met de zonnepaneel calculator kunt u eenvoudig het aantal panelen laten berekenen dat op uw dak past, het rendement van uw zonnepanelen en de terugverdientijd van uw zonnepanelen. aag een offerte aan voor het plaatsen van zonnepanelen in Uden.

Atama Solar Energy levert zonnepanelen in de regio’s: Odiliapeel, Volkel, Uden, Bedaf, Biesthoek, Duifhuis, Eikenheuvel, Heikant, Hengstheuvel, Hoogveld, Hultje, Kleuter, Kooldert, Lagenheuvel, Lankes, Loo, Maatsehei, Moleneind, Niemeskant, Oosterens, Rakt, Schadron, Slabroek, Strepen, Velmolen, Vloet en Weeg. Zonnepanelen Uden voor u en uw buurt!

Zonnepanelen Uden met Zonnekeur Installateur

In een groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. In 2013 is het keurmerk Zonnekeur Installateur in het leven geroepen om kennis en kunnen op het gebied van zonnestroom te kunnen waarborgen en aantonen. Atama Solar Energy mag zich sinds november 2013 bezitter van dit enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonne-energie noemen. Dit betekent dat Atama betrouwbaar is, duurzame kwaliteit levert en voldoende ervaring heeft om goed te kunnen adviseren. Wanneer u zonnepanelen bij Atama aanschaft, kunt u er dus vanuit gaan dat de diensten en producten die Atama aanbiedt voldoen aan de vereiste kwaliteit.  Met regelmaat wordt er getoetst of Atama nog steeds voldoet aan de beoordelingsrichtlijnen. Zo blijft kwaliteit en kunde gewaarborgd en kunt u op Atama blijven vertrouwen.

Kiest u voor Atama, dan kiest u dus voor zekerheid. Vraag nu uw offerte aan voor het installeren van zonnepanelen in Uden. Atama Solar Energy: de zonnepanelen installateur voor de regio Uden! 

Eens sparren over uw mogelijkheden?

Neem direct contact op!Neem direct contact op!