Woont u in de wijk Weezenhof en wilt u ook zonnepanelen op het dak van uw huis, schuur of garage, meld u dan nu aan bij Atama voor zonnepanelen Weezenhof en ontvang het scherpste aanbod voor de beste kwaliteit in zonnepanelen installaties van Nederland.

Volgens Zonatlas.nl zijn heel veel huizen in Weezenhof geschikt voor zonnepanelen. Nederlands zonlicht is prima geschikt om duurzaam elektriciteit mee op te wekken. De zon levert schone energie die nooit opraakt. Zelfs in het regenachtige Nederland schijnt de zon vaak genoeg om in onze energiebehoefte te voorzien. Zonnepanelen zetten dat licht om in schone en gratis energie. Goed voor het klimaat én uw portemonnee!

op de Zonatlas van Nijmegen kunt u zien of uw woning ook geschikt is voor zonnepanelen.

Duurzaamheidslening gemeente Nijmegen

In de gemeente Nijmegen kunt u een duurzaamheidslening aanvragen. Deze lening is bedoeld voor duurzame projecten die tot energiebesparing leiden. U kunt een bedrag tussen de 2.500 en 25.000 euro lenen. U mag er maximaal 15 jaar over doen om alles terug te betalen. Het rentetarief is 1,6%.

Meer informatie over deze lening kunt u hier vinden: Duurzaamheidslening gemeente Nijmegen

Zonnepanelen in Weezenhof voor u en uw buurt

Atama Solar Energy is één van de grootste aanbieders van zonnepanelen systemen voor particulieren in Nederland. Met zonnepanelen van Atama Solar Energy beschikt u in een handomdraai over uw eigen kleine energiecentrale, en bespaart u op uw energierekening. Uw investering in zonnepanelen levert u meer op dan de paar procent rente op uw spaarrekening.

Een basisinstallatie zonnepanelen op uw dak levert per jaar gemiddeld 1500 kWh elektriciteit op. Dat is 40% van het gemiddelde verbruik in een Nederlands huishouden. Als particulier en ook als ondernemer bent u bij Atama Solar Energy aan het juiste adres. Alle systemen zijn maatwerk naar uw specifieke wensen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Atama?

  • Atama biedt aantoonbaar de beste prijs/kwaliteit verhouding;
  • Wij hebben veel referenties in Nijmegen en in uw wijk Weezenhof;
  • U weet waar u aan toe bent: afspraak = afspraak;
  • Atama heeft de zonnepanelen op voorraad, waardoor de panelen snel op uw dak liggen;
  • Klanten zijn zeer tevreden en waarderen Atama met een 8,8.

Direct profiteren? Meld je nu aan!

Bekijk referenties bij u in de buurt: referenties van Atama

Zonnepanelen met de Zonnekeur Installateur

Atama Solar Energy mag zich sinds november 2013 bezitter van dit enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonne-energie noemen. Dit betekent dat Atama betrouwbaar is, duurzame kwaliteit levert en voldoende ervaring heeft om goed te kunnen adviseren. Wanneer u zonnepanelen bij Atama aanschaft, kunt u er dus vanuit gaan dat de diensten en producten die Atama aanbiedt voldoen aan de vereiste kwaliteit. Met regelmaat wordt er getoetst of Atama nog steeds voldoet aan de beoordelingsrichtlijnen. Zo blijft kwaliteit en kunde gewaarborgd en kunt u op Atama blijven vertrouwen.

Kiest u voor Atama, dan kiest u dus voor zekerheid. Vraag nu uw offerte aan voor het installeren van zonnepanelen in Weezenhof .

Atama Solar Energy: de zonnepanelen installateur voor de regio Nijmegen!