Zonnepanelen Nijmegen

Woont u in Nijmegen en wilt u ook zonnepanelen op het dak van uw huis, schuur of garage, meld u dan nu aan bij Atama voor zonnepanelen Nijmegen en ontvang het scherpste aanbod voor de beste kwaliteit in zonnepanelen installaties van Nederland.

Nijmegen is in 2045 een stad die in zijn eigen energiebehoefte voorziet. Dat is het streven van het college en de raad, verwoord in de Duurzaamheidsagenda 2011-2015. Energiebesparing en duurzame energie zijn de leidraad en iedereen in de stad kan straks meewerken aan deze lange termijn energievisie. Inzetten op duurzaamheid is tegelijk een belangrijke kans voor economische groei. Stimulering van zonne-energie past in de ambitie van Nijmegen om Zonnestad te worden. Als woningeigenaar en als huurder kunt u subsidie krijgen voor het plaatsen van zonnepanelen in Nijmegen. Kijk op de website van de gemeente Nijmegen voor meer informatie over subsidies en zonnepanelen in Nijmegen.

Volgens Zonatlas.nl zijn heel veel huizen in Nijmegen geschikt voor zonnepanelen. De opbrengst van een zonnepanelen installatie in Nijmegen is hoog genoeg om daar jaarlijks veel geld mee te besparen. Nederlands zonlicht is prima geschikt om duurzaam elektriciteit mee op te wekken. De zon levert schone energie die nooit opraakt. Zelfs in het regenachtige Nederland schijnt de zon vaak genoeg om in onze energiebehoefte te voorzien. Zonnepanelen zetten dat licht om in schone en gratis energie. Goed voor het klimaat én uw portemonnee!

op de Zonatlas van Nijmegen kunt u zien of uw woning ook geschikt is voor zonnepanelen.

Zonnepanelen Nijmegen voor u en uw buurt

Atama Solar Energy is één van de grootste aanbieders van zonnepanelen systemen voor particulieren in Nederland. Met zonnepanelen van Atama Solar Energy beschikt u in een handomdraai over uw eigen kleine energiecentrale, en bespaart u op uw energierekening. Uw investering in zonnepanelen levert u meer op dan de paar procent rente op uw spaarrekening.

Een basisinstallatie zonnepanelen op uw dak levert per jaar gemiddeld 1500 kWh elektriciteit op. Dat is 40% van het gemiddelde verbruik in een Nederlands huishouden. Als particulier en ook als ondernemer bent u bij Atama Solar Energy aan het juiste adres. Alle systemen zijn maatwerk naar uw specifieke wensen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Atama?

  • Atama biedt aantoonbaar de beste prijs/kwaliteit verhouding;
  • Wij hebben veel referenties in de buurt van Nijmegen
  • U weet waar u aan toe bent: afspraak = afspraak;
  • Atama heeft de zonnepanelen op voorraad, waardoor de panelen snel op uw dak liggen;
  • Klanten zijn zeer tevreden en waarderen Atama met een 8,8

U kunt snel en eenvoudig een prijs opvragen voor het installeren van zonnepanelen in Nijmegen. U geeft de afmetingen van uw dak op, de dakrichting en uw jaarlijkse energieverbruik. op onze website kunt u eenvoudig het aantal panelen laten berekenen dat op uw dak past, het rendement van uw zonnepanelen en de terugverdientijd van uw zonnepanelen. Kijk snel op onze zonnepaneel calculator en vraag een offerte aan voor het plaatsen van zonnepanelen in Nijmegen.

Bekijk referenties bij u in de buurt: Referenties zonnepanelen

Zonnepanelen Nijmegen met Zonnekeur Installateur.

In een groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. In 2013 is het keurmerk Zonnekeur Installateur in het leven geroepen om kennis en kunnen op het gebied van zonnestroom te kunnen waarborgen en aantonen. Atama Solar Energy mag zich sinds november 2013 bezitter van dit enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonne-energie noemen. Dit betekent dat Atama betrouwbaar is, duurzame kwaliteit levert en voldoende ervaring heeft om goed te kunnen adviseren. Wanneer u zonnepanelen bij Atama aanschaft, kunt u er dus vanuit gaan dat de diensten en producten die Atama aanbiedt voldoen aan de vereiste kwaliteit.  Met regelmaat wordt er getoetst of Atama nog steeds voldoet aan de beoordelingsrichtlijnen. Zo blijft kwaliteit en kunde gewaarborgd en kunt u op Atama blijven vertrouwen.

Kiest u voor Atama, dan kiest u dus voor zekerheid. Vraag nu uw offerte aan voor het installeren van zonnepanelen in Nijmegen. Atama Solar Energy: de zonnepanelen installateur voor de regio Nijmegen! 

Meer weten over uw mogelijkheden?

Neem direct contact op!Neem direct contact op!