Woont u in de gemeente Lingewaard en wilt u ook zonnepanelen op het dak van uw huis, schuur of garage, meld u dan nu aan bij Atama voor zonnepanelen in de gemeente Lingewaard en ontvang het scherpste aanbod voor de beste kwaliteit in zonnepanelen installaties van Nederland.

Bent u milieubewust én zuinig op uw portemonnee? Steeds vaker ontstaan er burgerinitiatieven om zoveel mogelijk burgers, lokale organisaties en kleine ondernemers te betrekken in duurzaamheid voor de wijk. Zo ook Lingewaard Energie. Een groep enthousiaste burgers heeft het initiatief genomen om als Lingewaard Energie, in samenwerking met lokale partners (gemeentelijke overheid en bedrijfsleven), door kennis- en informatieoverdracht bewustwording op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing te gaan bevorderen. Dit gebeurt onder andere door de bewoners te helpen in hun keuze bij een geschikte installateur voor zonnepanelen. Atama Solar Energy is door Lingewaard Energie geselecteerd om voor de Waterkiep in Huissen de installaties van zonnepanelen op 7 woningen uit te voeren.

Frans van Herwijnen, bewoner van de Waterkiep in Huissen en actief in Lingewaard Energie, heeft voor deze vrijstaande woningen aan de Waterkiep met een hellend dak op het zuiden uitgezocht welke installateurs de zonnepanelen voor deze zeven woningen tegen een gunstige prijs-kwaliteit verhouding zouden kunnen leveren. Daarbij is niet alleen gekeken naar de prijs, maar ook naar zaken als: contractvoorwaarden, verzekerde garanties, keurmerken van zonnepanelen en omvormers, en de regeling van de after sales service. Aan de hand hiervan heeft Atama Solar Energy opdracht gekregen om de installaties uit te voeren.

Het initiatief van de Waterkiep in Huissen vraagt natuurlijk om navolging. Volgens Zonatlas.nl zijn heel veel huizen in Lingewaard geschikt voor zonnepanelen. Nederlands zonlicht is prima geschikt om duurzaam elektriciteit mee op te wekken. De zon levert schone energie die nooit opraakt. Zelfs in het regenachtige Nederland schijnt de zon vaak genoeg om in onze energiebehoefte te voorzien. Zonnepanelen zetten dat licht om in schone en gratis energie. Goed voor het klimaat én uw portemonnee! Welke straat in Lingewaard neemt het volgende initiatief om te komen tot collectieve inkoop van zonnepanelen?

Op de Zonatlas van Lingewaard kunt u zien of uw woning geschikt is voor zonnepanelen.

Zonnepanelen Lingewaard

Atama Solar Energy is één van de grootste aanbieders van zonnepanelen systemen voor particulieren in Nederland. Met zonnepanelen van Atama Solar Energy beschikt u in een handomdraai over uw eigen kleine energiecentrale, en bespaart u op uw energierekening. Uw investering in zonnepanelen levert u meer op dan de paar procent rente op uw spaarrekening.

Een basisinstallatie zonnepanelen op uw dak levert per jaar gemiddeld 1500 kWh elektriciteit op. Dat is 40% van het gemiddelde verbruik in een Nederlands huishouden. Als particulier en ook als ondernemer bent u bij Atama Solar Energy aan het juiste adres. Alle systemen zijn maatwerk naar uw specifieke wensen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Atama?

  • Atama biedt aantoonbaar de beste prijs/kwaliteit verhouding;
  • Wij hebben veel referenties bij u in de buurt;
  • U weet waar u aan toe bent. afspraak = afspraak;
  • Atama heeft de zonnepanelen op voorraad, waardoor de panelen snel op uw dak liggen;
  • Klanten zijn zeer tevreden en waarderen Atama met een 8,8.

U kunt snel en eenvoudig een prijs opvragen voor het installeren van zonnepanelen in Lingewaard. U geeft de afmetingen van uw dak op, de dakrichting en uw jaarlijkse energieverbruik. Op onze website kunt u eenvoudig het aantal panelen laten berekenen dat op uw dak past, het rendement van uw zonnepanelen en de terugverdientijd van uw zonnepanelen. Kijk snel op onze  zonnepanelen calculator en vraag een offerte aan voor het plaatsen van zonnepanelen in Lingewaard.

Zonnepanelen Lingewaard met Zonnekeur Instalateur

In een groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. In 2013 is het keurmerk Zonnekeur Installateur in het leven geroepen om kennis en kunnen op het gebied van zonnestroom te kunnen waarborgen en aantonen. Atama Solar Energy mag zich sinds november 2013 bezitter van dit enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonne-energie noemen. Dit betekent dat Atama betrouwbaar is, duurzame kwaliteit levert en voldoende ervaring heeft om goed te kunnen adviseren. Wanneer u zonnepanelen bij Atama aanschaft, kunt u er dus vanuit gaan dat de diensten en producten die Atama aanbiedt voldoen aan de vereiste kwaliteit.  Met regelmaat wordt er getoetst of Atama nog steeds voldoet aan de beoordelingsrichtlijnen. Zo blijft kwaliteit en kunde gewaarborgd en kunt u op Atama blijven vertrouwen.

Kiest u voor Atama, dan kiest u dus voor zekerheid. Vraag nu uw offerte aan voor het installeren van zonnepanelen in Lingewaard. Atama Solar Energy: de zonnepanelen installateur voor de gemeente Lingewaard!

Meer weten over uw mogelijkheden?

Neem direct contact op!Neem direct contact op!