Deventer is de groenste stad van Europa. Naast de pittoresque parken en perkjes en majestueuze bomen die de Hanzestad rijk is, is Deventer ook duurzaam in groene energie. In 2011 werd op initiatief van Deventenaar Jankees Klapwijk de Stichting ZonDeventer in het leven geroepen.

Woont u in Deventer en wilt u ook zonnepanelen op het dak van uw huis, schuur of garage, meld u dan nu aan bij Atama voor zonnepanelen Deventer en ontvang het scherpste aanbod voor de beste kwaliteit in zonnepanelen installaties van Nederland.

De Stichting ZonDeventer heeft als doel zoveel mogelijk Deventer daken vol te leggen met zonnepanelen om de stad Deventer verder te vergroenen. Geïnspireerd door inkoopcollectieven als “Wij Willen Zon” en vele andere burgerinitiatieven en collectieve inkoopacties voor zonnepanelen in Nederland riep ZonDeventer een eigen inkoopcollectief in het leven. Hiervoor werd Atama Solar Energy uit Elst na een strenge selectie tussen aanbieders gekozen als de partner van voorkeur voor het installeren van de zonnepanelen bij de deelnemers aan het collectief ZonDeventer. Meer informatie over de Stichting ZonDeventer vindt u op www.zondeventer.nl.

Volgens de Zonnekaart zijn heel veel huizen in Deventer geschikt voor zonnepanelen. Nederlands zonlicht is prima geschikt om duurzaam elektriciteit mee op te wekken. De zon levert schone energie die nooit opraakt. Zelfs in het regenachtige Nederland schijnt de zon vaak genoeg om in onze energiebehoefte te voorzien. Zonnepanelen zetten dat licht om in schone en gratis energie. Goed voor het klimaat én uw portemonnee!

De digitale Zonnekaart Deventer toont welke daken in de gemeente het meest geschikt zijn voor zonnepanelen; daken met een groene kleur zijn zeer geschikt, geel redelijk geschikt en rood minder geschikt. De kaart is gebaseerd op gedetailleerde hoogtemetingen en op kennis van de zoninstraling in het hele jaar. U kunt een bepaald adres opgeven, of inzoomen op de kaart als geheel. De kaart is interactief: u kunt zelf bepaalde voorkeuren aangeven en u krijgt direct een indicatie wat een investering in zonnepanelen u oplevert. Klik hier om naar de Zonnekaart van Deventer te gaan

Als particuliere woningeigenaar kunt u een Duurzaamheidlening van de Provincie Overijssel aanvragen om de zonnepanelen in uw in Deventer woning te financieren. Klik hier voor meer informatie over de Duurzaamheidlening van de Provincie Overijssel.

Zonnepanelen Deventer voor u en uw buurt

Atama Solar Energy is één van de grootste aanbieders van zonnepanelen systemen voor particulieren in Nederland. Met zonnepanelen van Atama Solar Energy beschikt u in een handomdraai over uw eigen kleine energiecentrale, en bespaart u op uw energierekening. Uw investering in zonnepanelen levert u meer op dan de paar procent rente op uw spaarrekening.

Een basisinstallatie zonnepanelen op uw dak levert per jaar gemiddeld 1500 kWh elektriciteit op. Dat is 40% van het gemiddelde verbruik in een Nederlands huishouden. Als particulier en ook als ondernemer bent u bij Atama Solar Energy aan het juiste adres. Alle systemen zijn maatwerk naar uw specifieke wensen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Atama?

  • Atama biedt aantoonbaar de beste prijs/kwaliteit verhouding;
  • Wij hebben veel referenties in de buurt van Deventer
  • U weet waar u aan toe bent: afspraak = afspraak;
  • Atama heeft de zonnepanelen op voorraad, waardoor de panelen snel op uw dak liggen;
  • Klanten zijn zeer tevreden en waarderen Atama met een 8,8

U kunt snel en eenvoudig een prijs opvragen voor het installeren van zonnepanelen in Deventer. U geeft de afmetingen van uw dak op, de dakrichting en uw jaarlijkse energieverbruik. Met de zonnepaneel calculator kunt u eenvoudig het aantal panelen laten berekenen dat op uw dak past, het rendement van uw zonnepanelen en de terugverdientijd van uw zonnepanelen. Kijk snel op onze zonnepanelen calculator en vraag een offerte aan voor het plaatsen van zonnepanelen in Deventer.

Zonnepanelen in Deventer met Zonnekeur Installateur

In een groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. In 2013 is het keurmerk Zonnekeur Installateur in het leven geroepen om kennis en kunnen op het gebied van zonnestroom te kunnen waarborgen en aantonen. Atama Solar Energy mag zich sinds november 2013 bezitter van dit enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonne-energie noemen. Dit betekent dat Atama betrouwbaar is, duurzame kwaliteit levert en voldoende ervaring heeft om goed te kunnen adviseren. Wanneer u zonnepanelen bij Atama aanschaft, kunt u er dus vanuit gaan dat de diensten en producten die Atama aanbiedt voldoen aan de vereiste kwaliteit.  Met regelmaat wordt er getoetst of Atama nog steeds voldoet aan de beoordelingsrichtlijnen. Zo blijft kwaliteit en kunde gewaarborgd en kunt u op Atama blijven vertrouwen.

Kiest u voor Atama, dan kiest u dus voor zekerheid. Vraag nu uw offerte aan voor het installeren van zonnepanelen in Deventer. Atama Solar Energy: de zonnepanelen installateur voor de regio Deventer!

Meer weten over uw mogelijkheden?

Neem direct contact op!Neem direct contact op!