Zonnepanelen Heveadorp

Door Wim Schoonderbeek en Wim Huysman is een initiatief gestart om na te gaan welke mogelijkheden er zijn om gezamenlijk besparing in Heveadorp te realiseren. Dit buurtinitiatief wordt ondersteund door de bewonersvereniging van Heveadorp, de gemeente Renkum en de provincie Gelderland.

Ab Reparon en Wim Huysman hebben vijf geselecteerde leveranciers bezocht op locatie. Daarbij hebben zij zich uitgebreid op de hoogte gesteld van het bedrijf, de referenties en mogelijkheden. Ze hebben de technische en commerciële mogelijkheden van de leverancier getoetst en ook de zakelijke reputatie en verwachte continuïteit tegen het licht gehouden. Alle leveranciers hebben voor drie ‘referentie’ woningen offertes uitgebracht.

Uiteindelijk is er gekozen voor ons: Atama Solar Energy te Elst:

  • een bedrijf met goede referenties;
  • een locatie dichtbij Heveadorp;
  • een uitstekende prijs/prestatie verhouding;
  • met verruimde garantievoorwaarden;
  • met gunstiger betalingsvoorwaarden;
  • een scherpe ‘all-in’ prijs inclusief: installatie, aansluiting meterkast, internetaansluiting, monitoring via internet, verzorging van de BTW teruggaaf.

Specificatie systeem:

  • toepassing met geïntegreerde ‘optimizers’;
  • opbrengst per paneel wordt permanent geoptimaliseerd;
  • hoog rendement panelen;
  • ‘all-black’ uitvoering, monochroom.

Duurzaamheidslening in gemeente Renkum

In gemeente Renkum kunt u bij het aanschaffen van zonnepanelen een duurzaamheidslening krijgen. Hiervoor geldt dat het rentepercentage van de lening 3% lager is dan het actueel geldend tarief, met een minimaal rentetarief van 0,5%. Meer informatie over de duurzaamheidslening kunt u vinden op: Duurzaamheidslening gemeente Renkum

Deze lening met lage rente biedt huiseigenaren in Heveadorp, wanneer ze voor energiebesparende maatregelen zorgen, een financieel voordeel aan.

Heveadorp ziet het voordeel van zonnepanelen. Zonnepanelen leveren overdag vrijwel altijd energie. Doordat de prijs van zonnepanelen de afgelopen jaren flink is gedaald is het nu interessanter dan ooit om zonnepanelen aan te schaffen. Daarnaast is er voor elke particulier een interessante lening in Heveadorp en is er 6% BTW op de installatie! Een investering in zonnepanelen is in 5 tot 7 jaar vaak al terugverdiend, daarna heeft u dus nog minimaal 20 jaar gratis stroom. Wilt u weten wat zonnepanelen in Heveadorp kosten? Vul hier uw gegevens in.

Energie terugleveren in Heveadorp

Op flink zonnige dagen leveren zonnepanelen veel meer op dan u op dat moment verbruikt. Deze energie wordt automatisch teruggeleverd aan het elektriciteitsnet in Heveadorp. Dit wordt salderen genoemd, als u meer energie heeft teruggeleverd dan u heeft verbruikt dan krijgt u hiervoor een vergoeding van uw energiebedrijf. Het mooie is dus: wanneer de energieprijzen stijgen dan stijgt uw vergoeding mee. Deze regeling is geldig in heel Nederland en dus ook in Heveadorp.

Wilt u direct een ‘schouw’ door Atama afspreken en (vrijblijvend) een toegesneden offerte aanvragen, vul dan onderstaand formulier in of bel naar: 088-2973400.

[sform]1[/sform]