Atama Montage Service – Uw partner in het plaatsen van zonnepanelen

Atama Montage Service is een dynamische, vooruitdenkende organisatie met een focus op zonne-energie montage. Sinds 2008 zijn wij een expert op het gebied van zonnepanelen plaatsen, in opdracht van zowel particulieren als bedrijven. We behoren tot de top 5 installateurs van Nederland.

Visie Atama Montage Service

Atama Montage Service is een installatiebedrijf voor zonnepanelen dat installaties uitvoert voor andere bedrijven. Wij doen alles op het gebied van de montage van zonnepanelen. Partners van Atama Montage Service kunnen bij al hun projecten rekenen op onze kunde. Onze service omvat analyse van de situatie, advies over de montage, projectplanning, hands-on begeleiding en montage door Atama-monteurs op locatie.

Onze meerwaarde, kwaliteit en certificering

Bij Atama hebben we de gehele keten in eigen hand: installatie, advies, inkoop en onderhoud. Hierdoor kunt u van ons topkwaliteit verwachten. Met de beste technieken, hoogwaardige materialen en uitstekend opgeleid personeel bieden wij een kwaliteitsgarantie waarop u steeds kunt vertrouwen.

Onze installateurs zijn intensief getraind op:

    naleving van de normen voor veiligheid (VCA);
    kwaliteit en bescherming van het milieu;
    de kwaliteit van de installatie;
    zonnepanelen plaatsen op uiterst professionele wijze;
    productkennis met een duidelijke focus op klanttevredenheid.

De VCA certificering wordt jaarlijks verlengd zodat wij de hoogste normen kunnen garanderen. Uiteraard voldoet Atama Solar Energy daarnaast aan alle veiligheidsnormen bij de uitvoering van de werkzaamheden en de werkomgeving voor het personeel.