Een laadpaal aanschaffen bij Atama Solar Energy

Atama Solar Energy levert naast zonnepanelen ook laadpalen zodat u helemaal klaar bent voor de toekomst. Laadpalen komen in verschillende formaten en in verschillende vermogens. De juiste laadpaal wordt gekozen op basis van uw auto en de hoofdzekering van uw groepenkast. Wilt u weten welke laadpaal het beste bij uw situatie past? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

4,7

0
tevreden klanten gingen u voor

Een laadpaal bij u voor de deur

Atama Solar Energy levert naast zonnepanelen ook laadpalen. Atama geeft advies op basis van uw wensen en behoeften. Een laadpaal aanschaffen kan samen met zonnepanelen maar uiteraard ook los. Wij bieden enkel A-merk laadpalen aan. Atama gaat voorop in de wereld van de duurzaamheid. Elektrisch rijden wordt hier een steeds groter onderdeel van. Atama wil de consument verder helpen in deze ontwikkeling. Dit kan zowel particulier als zakelijk. Wel is het belangrijk dat de laadpaal op uw eigen terrein/oprit komt te staan.

Totaal concept laadpalen

Atama biedt een concept van advies t/m installatie. Atama brengt een advies uit op basis van de behoeften en de mogelijkheden. Deze behoeften worden eerst tijdens een vrijblijvend telefoon gesprek besproken. Het is belangrijk dat wij weten welke auto u gaat rijden en hoe groot uw hoofdzekering is. Daarnaast zijn er nog wat andere opties mogelijk bij de verschillende laadpalen. Uiteindelijk wordt er op locatie tijdens een schouw met u bekeken en besproken of het beoogde plan mogelijk is. Hierna zal u een offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Gratis offerte en vrijblijvend advies

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen over de mogelijkheden van een laadpaal voor u elektrische auto? Vul dan onderstaand formulier in en één van onze adviseurs zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de verschillende mogelijkheden met u door te nemen.Atama Solar Energy BV IconAtama Solar Energy BV

Nijverheidsweg 35, Elst

4,7 212 reviews

 • Avatar Joost Sperber ★★★★★ 2 weken geleden
  Geweldig zoals Atama de klus heeft geklaard. Eerst aan huis kijken wat de opties zijn (en niet via internet foto), daarna keurig volgens de richtlijnen … More gewerkt en kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen gelegd.
 • Avatar Truste Truste ★★★★★ 2 weken geleden
  Helder advies, scherpe offerte, vlot ingepland, zeer goede en veilige uitvoering. Installatie werkt nu 5 maanden en levert meer op dan verwacht.
  Aanrader!
  … More
 • Avatar Crypto Grab ☆☆☆☆ 2 maanden geleden
  ONOOGLIJKE ZONNEPANELEN!!!! waarom verkopen jullie in 2021 nog steeds zonnepanelen met zilverkleurige aluminium frames? AUB dit is echt geen aanzicht. … More Lever ze gewoon zwart!!!!!!
  Daarnaast houden jullie monteurs zich niet aan de VCA voorschriften waarvan ik melding maak bij de arbo inspectie. Zonder valbescherming op dakpannen lopen is totaal van de zotte! Dat je personeel zulke capriolen uithaalt moet je als werkgever met de zwaarste consequenties bestraffen.