Atama Solar Energy biedt een volledig pakket van producten en diensten aan:

Advies

Ten allen tijde krijgt de klant een eerlijk en objectief advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden van een Zon-pv installatie waardoor onze klanttevredenheid bijzonder hoog is.

Levering zon-pv systemen

Wij leveren hoogstaande zonpanelen, omvormers, montagesystemen, bekabeling, stekkers en allerlei gerelateerde producten. Deze producten zijn los verkrijgbaar of in de vorm van complete systemen. De complete systemen worden volledig op maat gemaakt en voorzien van een heldere handleiding.

Installatie

Bij Atama Solar Energy werken uitsluitend ervaren en goed opgeleide installateurs die zowel de consumentensystemen als de zakelijke installaties plaatsen. Ook is Atama Solar Energy, conform de NEN richtlijnen, in staat om meterkastaanpassingen te doen en AC-installaties aan te passen zodat deze geschikt zijn voor netkoppeling.

Engineering

Onze engineering afdeling houdt zich bezig met het ontwikkelen, ontwerpen en doorrekenen van zon-pv systemen, dit gebeurt als volgt:

  1. De situatie wordt ter plekke fysiek opgemeten (daken, aansluitpunten, toegankelijkheid etc.)
  2. De panelen worden ingetekend op het dak aan de hand van ingenieursrapporten/ constructieberekeningen en de fysieke meting;
  3. De stringindeling wordt gemaakt waarbij de omvormers optimaal gedimensioneerd worden en gezorgd wordt voor een synchrone, zonder fase verschil, net-invoeding bij een eventuele drie-fase aansluiting;
  4. Uitrekenen en ontwerpen van de benodigde materialen.

Haalbaarheidsstudies

Atama Solar Energy verzorgt een volledige rapportage in verband met de financiƫle haalbaarheid van projecten. Aspecten hierbij zijn de subsidieregelingen, stroomverbruik, tarieven, financieringsmodellen, cashflow en exploitatieopstellingen. Voor elk project worden aspecten als terugverdientijd(ROI), interne rendementen en de Discounted Cashflow(DCF) berekend.

Meer weten over uw mogelijkheden?

Neem direct contact op!