Informatieavond Zonnepanelen
‘donderdag 23 januari 2020’ bij
Atama Solar Energy in Helmond

Welke zonnepanelen zijn er? Wat is de terugverdientijd van een zonnepaneleninstallatie?
En hoeveel bedraagt de investering in zonnepanelen?
Zomaar wat vragen die je zou kunnen hebben als je nadenkt over het aanschaffen van zonnepanelen. Het is belangrijk om je goed te laten informeren over de mogelijkheden. Daarom organiseert Atama Solar Energy op donderdag donderdag 23 januari 2020 een informatieavond in Helmond.

 

Hoe ziet de informatieavond eruit?

Tijdens deze informatieavond geven wij uitgebreide informatie over de mogelijkheden van zonne-energie. We leggen uit hoe zonnepanelen werken, wat de opbrengst is en vertellen meer over de terugverdientijd, mogelijke subsidies en de investering die het vergt.

Informatieavond donderdag 23 januari 2020

Wil je weten of zonnepanelen voor jou ook interessant zijn? Bezoek dan ook onze informatieavond in Helmond. De zonnepanelen informatieavond vindt plaats op donderdag 23 januari 2020, je bent van harte welkom tussen 17.00 en 20.00 uur (inloop) aan de Breedijk 14, 5705 CJ te Helmond.

De avond heeft een puur informatief karakter en is geheel zonder verplichtingen.