Enexis PV-Privé

Enexis heeft de ambitie om duurzaamheid te verankeren in alle aspecten van de organisatie. Omdat het eraan bijdraagt duurzaamheid bij individuele medewerkers op een hoger plan te krijgen, past een initiatief als Enexis PV-privé goed bij deze doelstelling. Met het PV-privé project geeft Enexis haar medewerkers namelijk de mogelijkheid om collectief maar voor zichzelf een zonne-energiesysteem aan te schaffen. Bovendien benadrukt Enexis met dit initiatief de wens om een aantrekkelijke werkgever te zijn voor haar medewerkers.

De kern van het PV-privé project Enexis is ontzorgen. Enexis wil hierin een betrouwbare partner zijn voor haar medewerkers, zodat haar medewerkers weten dat waar ze voor kiezen ook goed is.

Atama Solar Energy is gekozen als de partner die Enexis gedurende het project geheel ontzorgt. Als zonnekeur gecertificeerd bedrijf heeft Atama reeds aangetoond een betrouwbare installateur te zijn en te voldoen aan de hoge eisen die door Enexis worden gesteld aan een succesvol project.

Het project is op 18 september 2014 van start gegaan met de installatie van 16 zonnepanelen en zal lopen tot 31 december 2014. Deze eerst geplaatste zonnepanelen installatie is voldoende om het gehele energieverbruik van het huishouden met de zonnepanelen op te wekken en bespaart 2.354 kg CO2 per jaar.

Wilt u ook zonnepanelen? Vraag hier een offerte aan.