10 jaar garantie op uw Omnik omvormer

Tijdelijk kan Atama Solar Energy u gratis 10 jaar garantie op uw Omnik omvormer aanbieden. Dit betekent bovenop de 5 jaar garantie op uw installatie nog eens 5 jaar lang zekerheid over uw zonnepanelen en omvormer. Wacht niet te lang met de aanschaf van uw installatie, want op = op! Neem snel contact op met één van onze adviseurs via info@atama.nl, bel met 088 297 34 00 of vraag online een offerte aan.

Atama Solar Energy is één van de grootste aanbieders van zonnepanelen systemen voor particulieren in Nederland. Met zonnepanelen van Atama Solar Energy beschikt u in een handomdraai over uw eigen kleine energiecentrale en bespaart u op uw energierekening. Uw investering in zonnepanelen levert u meer op dan de paar procent rente op uw spaarrekening.

Een basisinstallatie zonnepanelen op uw dak levert per jaar gemiddeld 1500 kWh elektriciteit op. Dat is 40% van het gemiddelde verbruik in een Nederlands huishouden. Als particulier en ook als ondernemer bent u bij Atama Solar Energy aan het juiste adres. Alle systemen zijn maatwerk naar uw specifieke wensen.

Op onze site www.atama.nl kunt u snel en eenvoudig een prijs opvragen voor het installeren van zonnepanelen.

U geeft de afmetingen van uw dak op, de dakrichting en uw jaarlijkse energieverbruik. Met de zonnepaneel calculator kunt u eenvoudig het aantal panelen laten berekenen dat op uw dak past, het rendement van uw zonnepanelen en de terugverdientijd van uw zonnepanelen.

Profiteer van de topkwaliteit van onze Atama organisatie!