Atama in het bezit van Zonnekeur Installateur

Atama bezitter Zonnekeur Installateur

In een groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. In 2013 is het keurmerk Zonnekeur Installateur in het leven geroepen om kennis en kunnen op het gebied van zonnestroom te kunnen waarborgen en aantonen. Atama Solar Energy mag zich sinds november 2013 bezitter van dit enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonne-energie noemen. Dit betekent dat Atama betrouwbaar is, duurzame kwaliteit levert en voldoende ervaring heeft om goed te kunnen adviseren.

Wanneer u zonnepanelen bij Atama aanschaft, kunt u er dus vanuit gaan dat de diensten en producten die Atama aanbiedt voldoen aan de vereiste kwaliteit.  Met regelmaat wordt er getoetst of Atama nog steeds voldoet aan de beoordelingsrichtlijnen. Zo blijft kwaliteit en kunde gewaarborgd en kunt u op Atama blijven vertrouwen.

Allard Dijkstra (Algemeen Directeur): ‘Wij hebben vanaf het begin af aan de focus op kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid gelegd en zien de certificering met het keurmerk Zonnekeur als een waardering voor de weg we hebben bewandeld.’

Atama Solar Energy is één van de grootste aanbieders van zonnepanelen systemen voor particulieren in Nederland. Met zonnepanelen van Atama Solar Energy beschikt u in een handomdraai over uw eigen kleine energiecentrale, en bespaart u op uw energierekening. Uw investering in zonnepanelen levert u meer op dan de paar procent rente op uw spaarrekening.
Een basisinstallatie zonnepanelen op uw dak levert per jaar gemiddeld 1500 kWh elektriciteit op. Dat is 40% van het gemiddelde verbruik in een Nederlands huishouden. Als particulier en ook als ondernemer bent u bij Atama Solar Energy aan het juiste adres. Alle systemen zijn maatwerk naar uw specifieke wensen.
Op onze site www.atama.nl kunt u snel en eenvoudig een prijs opvragen voor het installeren van zonnepanelen