Atama steunt Miles for Muscles

Folke Muller fietst vanaf 3 augustus 2013 ongeveer 3600 km naar Sotsji. Help ons mee en steun!

Atama steunt Miles for Muscles. Op 3 augustus is het eindelijk zover! Dan zal Folke aan zijn fietstocht naar Sotsji beginnen! Hoe leuk zou het zijn als jij het eerste gedeelte van deze tocht ook mee fietst, net als enkele professionele wielrenners, de Arnhemse wethouder van sport en medewerkers van Atama. Heb je geen race fiets of ben je niet getraind? Geen probleem, het is voor het goede doel dus daar passen we ons gewoon op aan! We gaan er wel vanuit dat je zelf voor je eigen fiets zorgt.

Vanaf Papendal zal er gestart worden om 10.00 uur. Vervolgens gaan de fietsers via de Amsterdamseweg richting Musis Sacrum. Hier is het mogelijk om tegen betaling een hapje en drankje te nuttigen. Na ongeveer een half uur zal Folke zijn fietstocht voortzetten. Aanwezige fietsers krijgen de mogelijkheid om mee te fietsen tot aan Babberich. Aanmelden kan door het contactformulier in te vullen op de site.

Meer informatie: http://milesformuscles.nl/