Op weg naar knooppunt Arnhem Nijmegen Energieneutraal bieden zonnepanelen momenteel de beste kansen voor particulieren om zelf duurzame energie op te wekken. Met behulp van de Zonatlas kan iedere inwoner zien of zijn dak geschikt is voor zonnepanelen.

Klik op onderstaand plaatje om direct naar de Zonatlas te gaan of ga naar Zonatlas Arnhem Op de Zonatlas kan iedereen binnen een halve minuut zien of zonnepanelen op zijn/haar dak rendabel kunnen zijn.

Hoe werkt het?

De Zonatlas werkt eenvoudig. Vul uw adres in, klik op uw huis, selecteer een daksegment en zie of uw dak geschikt is voor het opwekken van zonne-energie. Tevens ziet u hoe snel u een investering in zonne-energie kunt terugverdienen.

Terugverdientijd

De Zonatlas analyseert voor elk dak in het knooppunt Arnhem – Nijmegen of het geschikt is voor het opwekken van zonne-energie. Dus ook voor de daken van bijvoorbeeld flats, scholen en bedrijven. De terugverdientijd wordt echter berekend op basis van de voorwaarden die gelden voor particuliere huiseigenaren met een eigen dak.

Stimulans

Met de Zonatlas wil de regio het gebruik van zonne-energie stimuleren. Mede door onze scherpe prijzen van zonnepanelen schakelen steeds meer mensen over naar stroom van hun eigen dak.

Vraag nu uw offerte aan!