Inkoopronde 5 Zonnecollectief van start

Inkoopronde 5 Zonnecollectief Overbetuwe

Met de informatieavond die afgelopen maandag werd georganiseerd door het Zonnecollectief Overbetuwe in samenwerking met de Gemeente Overbetuwe is alweer de vijfde collectieve inkoop van start gegaan. Atama Solar Energy was als vaste leverancier van het collectief aanwezig om alle vragen over zonne-energie te beantwoorden.

Uit de opkomst van ruim 60 inwoners van de Gemeente Overbetuwe blijkt dat de belangstelling voor zonne-energie in de gemeente nog altijd groot is. Zonnecollectief Overbetuwe heeft inmiddels ruim 200 woningbezitters in de gemeente Overbetuwe begeleid in de aanschaf van een zonnepanelen installatie en dat tot ieders tevredenheid. Dit zijn bijna 3000 zonnepanelen, geïnstalleerd door Atama Solar Energy. Goed voor een opbrengst van zo’n 750.000 KWh schone energie en een reductie van 500.000kg CO2. Niet alleen particulieren, maar ook scholen, bedrijven en sportverenigingen doen een beroep op het collectief.

Atama Solar Energy is één van de grootste aanbieders van zonnepanelen systemen voor particulieren in Nederland. Met zonnepanelen van Atama Solar Energy beschikt u in een handomdraai over uw eigen kleine energiecentrale, en bespaart u op uw energierekening. Uw investering in zonnepanelen levert u meer op dan de paar procent rente op uw spaarrekening.

Een basisinstallatie zonnepanelen op uw dak levert per jaar gemiddeld 1500 kWh elektriciteit op. Dat is 40% van het gemiddelde verbruik in een Nederlands huishouden. Als particulier en ook als ondernemer bent u bij Atama Solar Energy aan het juiste adres. Alle systemen zijn maatwerk naar uw specifieke wensen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Atama?

  • Atama biedt aantoonbaar de beste prijs/kwaliteit verhouding;
  • Wij hebben veel referenties in de gemeente Overbetuwe;
  • U weet waar u aan toe bent. Afspraak = afspraak;
  • Atama heeft de zonnepanelen op voorraad, waardoor de panelen snel op uw dak liggen;
  • Klanten zijn zeer tevreden en waarderen Atama met een 8,8

Vraag snel een offerte aan voor het plaatsen van zonnepanelen in de gemeente Overbetuwe.